Eltűnt két tizenéves lány Szentistvánról

Megosztás

A rendőrök a lakosság segítségét kérik Putnoki Eszmeralda Amanda és Farkas Natália megtalálásához.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrse 05060/9016/2023. ideiglenes ügyszámon körözési eljárást folytat Putnoki Eszmeralda 14 éves és Farkas Natália 13 éves szentistváni lakosok eltűnése ügyében – írja a police.hu.

A lányok 2023. augusztus 9-én az esti órákban távoztak el otthonukból ismeretlen helyre, azóta is ismeretlen helyen tartózkodnak, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Putnoki Eszmeralda Amanda megközelítőleg 165 centiméter magas, normál testalkatú, haja sötétbarna, hosszú és göndör. Eltűnésekor egy nagyon világos, testhez simuló, hosszú szaggatott nadrágot, egy barna színű topot, valamint egy vastag talpú, fekete cipőt viselt. Lehetséges, hogy nála van egy fekete színű iskolatáska is, melyen csillagok vannak.

Farkas Natália 152 centiméter magas, normál testalkatú, haja hosszú, fekete színű. Eltűnésekor fekete színű Nike cipőt, fekete nadrágot és piros ujjú fekete felsőt viselt.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személyek tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Kapcsolódó cikkek